Eindhovens Nachtleven Stemwijzer – Gemeenteraadsverkiezingen 21 Maart 2018

"De enige echte stemwijzer van en voor het Eindhovens Nachtleven"

schermstem040
Ga direct naar de stemwijzer! Klik hier!

Tijdens verkiezingsdebatten wordt veel beloofd rondom verbetering van het Eindhovens nachtleven. Bij deze stemwijzer is uitgegaan van de verkiezingsprogramma's van alle partijen. Wat hebben zij daadwerkelijk opgeschreven?

Er zijn 10 stellingen die met voor en tegen beantwoord kunnen worden. Bij elke stelling volgt een toelichting van alle partijen. Elke partij kan vergeleken worden. Indien een stelling niet is terug te vinden in het verkiezingsprogramma is voor de betreffende partij 'geen mening' van toepassing. Elke stelling en toelichting komt rechtstreeks uit de verkiezingsprogramma's. De stemwijzer is daarmee neutraal en objectief opgesteld.

Wat opvalt is dat meerdere partijen geen enkele mening over horeca, evenementen, nachtleven en bruisende stad in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Er is in meerdere gevallen door zelfs zittende coalitiepartijen niet eens over nagedacht hoe Eindhoven dan wel bruisend met horeca en evenementen kan of moet zijn. Dit is volgens ons verwonderlijk en tegelijkertijd verbazend voor een internationale stad die Eindhoven wil zijn.

bron: bnsp.nl
bron: bnsp.nl

Deze stemwijzer volgt op onze succesvolle video campagne voor het 'Debat van het Eindhovens Nachtleven'.

De video is inmiddels in een week tijd 8000 keer bekeken: Klik hier voor de video!

Niets staat dit debat meer in de weg om de grootste van Eindhoven te worden. Met een gemiddelde leeftijd van 18 - 35 jaar spreekt dit debat ook een jonge doelgroep aan. Het is essentieel dat zij weten waarvoor ze kunnen stemmen.

Artikel op ED (klik hier)

Laat ook op Facebook weten dat je er bij bent! Klik hier!