Hooligan gevechten en onze visie hierop:

Hooligan gevechten Georganiseerd, veilig en gecontroleerd

Foto_ANP

De Partij van de Toekomst heeft een innovatief plan om het geweld rondom het stadion tijdens voetbalwedstrijden in Eindhoven terug te dringen, daarmee geld te besparen én te voorkomen dat er escalaties plaatsvinden waarbij vandalisme in de stad ook kan worden verminderd.

Het is wereldwijd bekent dat vooral voetbalsupporters van de harde kern van verschillende clubs regelmatig op de vuist gaan met elkaar. Deze gevechten worden vaak van tevoren in het geheim afgesproken, en de hooligans ontmoeten elkaar op een afgelegen terrein. Twee groepen tegenover elkaar en dan gaan ze het gevecht aan.
Niemand, behalve de hooligans zelf, weten wie er aan mee doet, waar het plaatsvindt en of er ‘regels’ zijn. Daar willen wij een drastische verandering in maken. Nog steeds gevechten (verbieden is zinloos, het gebeurd toch wel) maar dan georganiseerd zodat het veilig en gecontroleerd kan.

De groepen kunnen zichzelf aanmelden en eventueel aangeven met wie ze de strijd willen voeren. Er wordt een (binnen)locatie en tijd geregeld en scheidsrechters. Er zullen ook altijd EHBO-ers aanwezig zijn. Iedere deelnemer gaat akkoord met het reglement en krijgt een rugnummer wat gekoppeld zit een enkelband met stroomschok die de deelnemers verplicht dragen.

De groepen komen beide in 1 hoek te staan, net zoals in een bokswedstrijd, en bij het startsein mogen ze op de vuist met elkaar. Door verschillende scheidsrechters wordt het gevecht nauwkeurig in de gaten gehouden. Gaan er deelnemers over de schreef dan wordt er via de enkelband een schok afgegeven zodat ze weten dat ze fout bezig zijn. Als een deelnemer vaker de fout in gaat kan hij verwijderd worden uit het gevecht, en indien nodig ook geweigerd worden bij volgende duels. Wanneer het eindsignaal luidt dan gaat iedere deelnemer terug naar zijn eigen hoek en is het gevecht officieel gesloten.

Met deze aanpak wordt er gecontroleerd gevochten, maar bovenal -niet onbelangrijk- het kan ook geld en tijd opleveren. De politie steekt momenteel veel tijd in hooligans en gevechten. Met deze georganiseerde gevechten heeft de politie veel minder werk aan voetbalhooligans en kunnen zij hun tijd meer besteden aan andere zaken die belangrijk zijn.

10 gedachten over “Hooligan gevechten en onze visie hierop:

 1. Marfamind

  Update face, pulling wrinkles without jabs and procedures is available to everyone. Chemical elements remove components of old cells. Skin swiftly is updated. A face without wrinkles and signs of acne. Impressive improvement of the external appearance of the skin. Rejuvenation, plastic, removal wrinkles are guaranteed.
  make chemical peeling invented by German workers in the 19th century. Since then, innocuousness operations has grown several times. Result can purchase and household conditions. Skin becomes smooth and light, without wrinkles, redness.
  chemical peel before and after photos

 2. Latonyawed

  This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-bot CAPTCHA's.
  Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

  You read this - it means it works! 😉
  Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

  Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.