Johan Vlemmix gaat in zijn eentje voor 2 zetels!

In Eindhoven is de Partij van de Toekomst actief aanwezig, niet alleen is Eindhoven de 'thuisbasis' van de PVDT maar de partij zal de komende gemeenteraadsverkiezingen ook in Eindhoven hard strijden voor zetels!


1

De PVDT staat voor de leefbaarheid van de burgers. Een sociaal, eerlijk en transparant beleid de komende jaren waar iedereen beter van gaat worden, in een leefbaar Eindhoven!
Lijsttrekker en enige kandidaat Johan Vlemmix wil zorgdragen voor een betere toekomst van de stad door het inzetten van unieke en innovatieve oplossingen!

Ook maakt iedereen die stemt op de PVDT kans op een enorm unieke prijs!

We maken nog niet bekend wat het gaat worden, maar ga er vanuit dat Vlemmix hiermee geschiedenis gaat schrijven! Waarom we dat doen? Om u extra te motiveren om ├ęcht te gaan stemmen!

Stemmen is belangrijk! Ook als u niet weet waar u op moet stemmen, stem dan desnoods op ons!
Niet stemmen is nog veel erger, elke verloren stem gaat naar de grootste partij en uw recht van spreken voor onze mooie stad vervalt als u niet gaat stemmen.

Stem dus op Johan Vlemmix, Partij van de Toekomst! En print de bon uit en bewaar deze bij uw stempas, want daarmee dingt u mee naar een zeer unieke prijs!


2