Prostitutie poppen

Mensenhandel tegen gaan

Iedereen kent het bekende Baekelandplein gelegen in de wijk Woensel-West als de rossebuurt van Eindhoven. Dagelijks zijn hier de meisjes van plezier te vinden. Echter staat niet elke vrouw hier voor haar plezier. Helaas worden sommige gedwongen prostitutie te verlenen omdat ze door mensenhandel hier terecht zijn gekomen.

De mensenhandel is een groot probleem, en er worden zelf minderjarige meisjes gevonden door middel van politieacties. Dit probleem doet zich niet alleen in Eindhoven voor maar door heel Nederland. Wij willen als eerste stad met een proefproject komen dat er ook zogeheten robot sekspoppen achter de ramen komen te staan. Deze poppen kunnen prima als prostituee aan de slag.

Deze poppen zien en voelen aan als echte mensen en kunnen volledig geprogrammeerd worden zodat er ook een conversatie tussen de pop en de klant kan zijn. Er gelden natuurlijk wel hygiënische voorschriften voor het gebruik van deze poppen. Een condoom en glijmiddel zijn verplicht, en naar ieder gebruik worden de poppen volledig gereinigd met antibacteriële schoonmaakmiddelen.

Uiteindelijk hopen wij als dit proefproject in Eindhoven slaagt dat we het ook in andere steden kunnen doorvoeren. Met dit plan hopen wij het probleem mensenhandel in de seksindustrie tegen te gaan en dat er minder vrouwen hier de dupe van gaan worden.