PvdT sowieso de grootste partij van Nederland!

Wij horen u al denken, 'De grootste partij van Nederland? dat kan toch helemaal niet?' Jazeker, dat kan wel! Sterker nog, we hebben de ambitie om de grootste partij van Nederland te worden goed uitgedacht en het gaat ons ook lukken!

Hoe dan? Simpel. Het zal u duidelijk zijn dat wij, van alle 'kleine' partijen in ons land, de meeste media aandacht ontvangen.
Dit komt grotendeels door onze lijsttrekker Johan Vlemmix die nu eenmaal zeer regelmatig als bekende Nederlander in de spotlight staat, maar ook door onze zeer ludieke acties. In 2012 deden we dat met het weggeven van gratis tablets en een verkiezingsposter die misschien een klein beetje leek op een reclame uiting van de Mediamarkt. Hoe dan ook, dankzij de Mediamarkt en de media kregen we énorme aandacht. En dat soort aandacht willen  we dit jaar omzetten naar 'leden'.

Er zijn ook Nederlanders die niet op de Partij van de Toekomst stemmen. Wij vinden dat ook onbegrijpelijk hoor, maar goed, ze zijn er. Deze mensen stemmen dan misschien wel op een andere partij, maar kunnen los daarvan gewoon 'lid' worden van onze club!

Wat gaat dat opleveren?
Uit deze leden gaan we een aantal mensen blij maken met geweldige prijzen in onze 'Verkiezingsloterij' ! Te winnen valt onder andere een overnachting in het meest luxe partijkantoor van Nederland, met privé zwembad en privé bar, sauna's en fitnessapparatuur. Maar ook een jaar lang geen belasting betalen is te winnen! 

En om het helemaal mooi te maken, krijgt iedereen die lid wordt van onze partij een gratis zonnebril. Niet zomaar een bril, maar een Skoften Sunblade Limited edition in luxe geschenkbril__800verpakking. Deze is gratis voor iedereen die lid wordt van de PvdT , en ook dat kost u niets!  De grootste partij in Nederland in ledenaantal is momenteel het CDA met ongeveer 42.000 leden.

Daar willen wij dik- en dik overheen natuurlijk!

Help je ons?  Alvast bedankt!